Μετά την Πάτμο και την πραγματοποίηση των Portfolio Reviews στο 2ο Photosphere, ο Panagiotis Papoutsis, Ιδρυτής του Photometria Festival, έρχεται στην Πάρο, στο πλαίσιο του 3ου Photosphere, αυτή τη φορά με τον Διευθυντή του Photometria Panagiotis Pappas!
Οι φωτογράφοι που θα λάβουν μέρος στα Portfolio Reviews, θα πάρουν χρήσιμες συμβουλές για το πώς χτίζεται ένα φωτογραφικό Portfolio, πως μπορεί να εξελιχθεί σε oλοκληρωμένη σειρά φωτογραφιών καθώς και πως μπορούν να προωθήσουν τη δουλειά τους σε φωτογραφικά δίκτυα, διεθνή φωτογραφικά φεστιβάλ αλλά και διεθνείς διαγωνισμούς.

Διαδικασία:

-Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους πατώντας εδώ ,  συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους, ένα σύντομο βιογραφικό και μια σύντομη περιγραφή της φωτογραφικής τους δουλειάς στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά (προαιρετικά) καθώς και μέρα και ώρα προτίμησης συνεδρίας.
-Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να έχει από 10 έως 30 τυπωμένες φωτογραφίες, που αποτελούν το σύνολο ή μέρος ενός φωτογραφικού project, ιδανικά σε μέγεθος όχι μεγαλύτερο από 13x19cm.
-Η διάρκεια της συνεδρίας του κάθε συμμετέχοντα με τον Reviewer θα είναι 30 λεπτά.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Αρχίλοχος", την Κυριακή 14 και την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, από τις 18:30 έως τις 22:30. Οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν για την ακριβή ώρα του ραντεβού τους.

Δηλώσεις συμμετοχής έως το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019.

Η συμμετοχή στη δράση είναι Δωρεάν!