Σπύρος Παπαναστασίου

Ο Σ. Π. γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στη Θεσσαλονίκη και κινηματογράφο στο Παρίσι. Ζει στην Πάτμο όπου εκτός από την αρχιτεκτονική γράφει και σκηνοθετεί ταινίες και συνθέτει μουσική. Εκτός άλλων διακρίσεων, η ταινία του "Stone Story" κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας μυθοπλασίας στο Διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου της Σαγκάης το 2013.

Αντώνης Λιακόπουλος

Ο Αντώνης Λιακόπουλος είναι επαγγελματίας σεναριογράφος και καθηγητής σεναρίου σε ιδιωτική σχολή της Αθήνας, με δύο ταινίες μεγάλους μήκους καθοδόν, σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς και προυπηρεσία στην διαφήμιση.

Μιχάλης Πατσούρας

Γεννήθηκε στη Ελλάδα το 1969. Εργάστηκε στο Ελληνικό Υπουργείο Εμπορίου ως δημόσιος υπάλληλος (1990-2000), ενώ παράλληλα σπούδασε φωτογραφία στις σχολές Focus (1990-1993) και Leica academy (1997-1999).
Το 2000 παραιτήθηκε από το δημόσιο με σκοπό να εστιάσει επαγγελματικά στη φωτογραφία. Το 2001 προσλαμβάνεται ως ο βασικός φωτογράφος εκδοτικού ομίλου αναλαμβάνοντας τις φωτογραφίσεις όλων των περιοδικών (reportage, lifestyle, still life). Το 2005 συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες ενώ παράλληλα ασχολείται με το ταξιδιωτικό ρεπορτάζ.
Απο το 2009 εργάζεται ως freelancer φωτογράφος. Το ενδιαφέρον του πλέον επικεντρώνεται στη φωτοειδησεογραφία.
Από το 2017 έως σήμερα διδάσκει φωτογραφία στην Ελληνική Ακαδημία της Leica.
Είναι εξωτερικός συνεργάτης σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και εφημερίδες.
Είναι μέλος της ΕΦΕ (Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας) και μέλος του Φοίβου (Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης και Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων Φωτογράφων).
Φωτογραφίες του έχουν εκτεθεί στο πλαίσιο εκθέσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.