ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι αλλά και όλοι όσοι αγαπούν την φωτογραφία από 17 χρονών και άνω.
 2. Για την ομαλή διεξαγωγή της εκάστοτε θεατρικής παράστασης, επιτρεπόμενος αριθμός φωτογράφων στην αίθουσα θα είναι έως 5.
 3. Οι παραστάσεις στις οποίες θα μπορεί ο εκάστοτε φωτογράφος να μπει με την ιδιότητά του, θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των συμμετεχόντων, από τις ώρες που θα μπορούν να διαθέσουν καθώς και από τις μέρες που θα βρίσκονται στο νησί.
 4. Σε κάθε φωτογράφο θα αντιστοιχεί συγκεκριμένη θέση σε κάθε αίθουσα από την οποία δεν θα πρέπει να μετακινείται κατά την διάρκεια της παράστασης.
 5. Η λειτουργία της φωτογραφικής μηχανής κατά την διάρκεια της παράστασης θα πρέπει να είναι αθόρυβη ή με τον ελάχιστο, επιτρεπόμενο από την Οργάνωση, ήχο.
 6. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των φωτογράφων βαρύνουν τους ίδιους οι οποίοι όμως θα λάβουν τις εκπτώσεις των συμμετεχόντων της Συνάντησης.
 7. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πάσο το οποίο θα πρέπει να επιδεικνύουν κατά την είσοδό τους στην θεατρική αίθουσα.
 8. Οι φωτογραφίες που θα εκτεθούν θα επιλεγούν από την Οργανωτική Επιτροπή του Photosphere και την Οργανωτική Επιτροπή της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου και θα έχουν την συγκατάθεση των ηθοποιών.
 9. Τα έξοδα της εκτύπωσης των φωτογραφιών προς έκθεση βαραίνουν τους συμμετέχοντες και το μέγεθος καθώς και η ποιότητα εκτύπωσης θα είναι αυτά που θα αποφασίσει η Οργάνωση.
 10. Οι Φωτογράφοι έχουν το δικαίωμα της πώλησης των φωτογραφιών τους χωρίς η οργάνωση να αξιώνει κάποιο ποσοστό. Η πώληση των φωτογραφιών γίνεται με ευθύνη του συμμετέχοντα και δεν εμπλέκονται οι διοργανωτές.
 11. Οι Συμμετέχοντες θα πρέπει να ακολουθούν τις νέες οδηγίες που ενδεχομένως να προκύπτουν στην διάρκεια του Φεστιβάλ και να συμμορφώνονται με όλους τους κανόνες που ορίζονται από τις Οργανωτικές Επιτροπές του Photosphere, της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου και της Οργανωτικής Επιτροπής Πάρου.
 12. Λήξη υποβολής συμμετοχών 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:59.